dimarts, 24 de gener del 2012

Dimecres 25 de gener



· A 2quarts de 7 de la tarda: BARCELONA

2a Assemblea Laboral i Suport Mutu
Treballador@s, actius o aturats, treballador@s sense contracte, jubilats i jubilades, becaris precaris, comissions laborals de diversos barris i pobles, les Oficines de Drets Socials i els Punts d'Informació Laboral, així com tots les persones militants de l'esquerra sindical.
Us convidem a participar-hi i dir la vostra ja que moltes de nosaltres estem intentant fer feina sobre la qüestió laboral i creiem que amb la que està caient (reforma laboral, hores extres impagades, acomiadaments, ...) és necessari veure'ns, aplegar esforços i recolzar-nos de la millor manera que se'ns acudeixi i ens vingui de gust.
Per això, us convidem a participar a la segona assemblea, per intentar fer la reunió operativa i el màxim de participativa i democràtica possible, us enviem una proposta d'ordre del dia (que s'ha d'aprovar el mateix dia, amb les esmenes que calguin). Aquesta proposta és producte de les reunions de preparació anunciades.
Us hi esperem!!
Lloc: Casa de la solidaritat, C. vista alegre, 15
acampada de barcelona


· A les 7 de la tarda: SABADELL

ANIVERSARI DE LA MORT DEL MAHATMA GANDHI
Xerrada a càrrec d'Artur Domingo
i projecció del documental “Janadesh, People's verdict”, (Direcció: Enric Àlvarez, Oriol Ampuero i Gonzàlvez, 2010)

SINOPSI: Janadesh és la campanya de lluita no violenta més important des dels temps de Gandhi. Durant 30 dies, 25.000 homes i dones provinents dels sectors més desafavorits de l’Índia recorren a peu els 350 km d’autopista que separen la ciutat de Gwalior de la seu del Parlament, a Delhi. L'objectiu: iniciar una vaga de fam massiva per exigir una redistribució justa de les terres.
Aquests guerrers sense armes pensen que el sacrifici, la disciplina i el sofriment personals són millors eines que els fusells per produir un canvi social. Saben que exposar-se a la violència de l’oponent sense tornar-s’hi comporta grans perills, però que la seva acció té més valor que tones de prèdica.

Lloc: a la Biblioteca Vapor Badia
Organitza: La Lliga dels Drets dels Pobles
Col·labora: Ajuntament de Sabadell
janadesh



· A les 8 del vespre: BARCELONA


20h. CONCENTRACIÓ (Hospital de Sant Pau cantonada Av. Gaudí)
20.30h. CASSOLADA. Vine a boicotejar la seva marxa

El dia 25 de cada mes, les organitzacions ultracatòliques “Hazte Oir” i “Derecho a la Vida” es concentren davant l’hospital de Sant Pau amb l’objectiu de pressionar als centres mèdics perquè deixin de practicar avortaments, promovent alhora un discurs feixista, lesbo-trans-homòfob, patriarcal, sexista i racista, propi de la dreta més rància. És per això que nosaltres hem decidit fer una contra-concentració per donar suport a la decisió de les dones a interrompre un embaràs no desitjat, i perquè en definitiva nosaltres ens oposem a tot discurs que posi en perill la nostra llibertat i la nostra capacitat de decidir sobre la nostra vida i el nostre cos.

NOSALTRES DECIDIM SOBRE ELS NOSTRES COSSOS
AVORTAMENT LLIURE I GRATUÏT!
FORA FEIXISTES!!!
Lloc: Hospital de Sant Pau cantonada Av. Gaudí (Metro L4 Guinardó/ Hospital de St. Pau)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada