Organització
(gen12)   El tema de l'organització i estructura assembleària és un tema que hem anat deixant per més endavant. Com que normalment a les assemblees que fem sembla que no hi ha espai per debatre-ho hem obert aquest fil de debat per qui vulgui pugui anar fent les seves reflexions:
n-1.cc

Podeu anar fent les vostres reflexions i comentaris per, més endavant quan reprenguem el tema, ja partir d'una base.


(oct11)    En l'assemblea del divendres 21 d'octubre es va debatre sobre el tema "Estructura del Moviment". Aquí teniu documents per la reflexió i que ja van obrir aquest debat: 
doc1, doc2, doc3, doc 4, doc 5, doc6.

____________________________________________________________________________________


(gen12) Proposta de model de estructura assembleària Madrid v2 (AGCat 4F):

___________________________________________________________________________________

(gen12) Amb posterioritat a l’Assemblea General del 15M a Catalunya, celebrada el 17 de desembre a la plaça Catalunya de Barcelona, el grup de dinamització de l’assemblea es va tornar a reunir i va considerat adient presentar al conjunt d’assemblees ciutadanes (assemblees de barris, viles, pobles i ciutats), comissions i grups de treball d’arreu de Catalunya, aquesta proposta de dinamització de les assemblees generals per a la seva valoració (http://bit.ly/yd3gxm).

 A l’ultima trobada de l’Espai de Coordinació de BCN, el grup de dinamització de la darrera Assemblea General ens varem comprometre a enviar els documents que s'enllacen a totes les assemblees i comissions possibles.

Amb el document de treball per a la dinamització de l’Assemblea General del moviment 15M a Catalunya (http://bit.ly/dinamitzacioAG) i amb l’experiència organitzativa acumulada per assemblees ciutadanes, espais de coordinació, comissions i grups de treball, etc., del moviment 15M, aquest document de treball proposa un sistema per facilitar la convocatòria i dinamització de les assemblees generals, optimitzant el temps i els recursos de que es disposi en cada ocasió.

Si es pot arribar a un consens, el document final hauria de ser accessible des de tots els llocs participatius a internet (AcampadaBCN, Espai de Coordinació, N-1, Propongo, etc.), per tal que sempre sigui consultable i subjecte a actualitzacions i iniciatives de millora. Aquest document es pot consultar i respondre públicament a Propongo: http://bit.ly/propongoAGcat


Salutacions,
Grup de dinamització
 
_________________________________________________________________________________
ESTRATEGIAS Y DINÁMICAS PARA UNA ORGANIZACIÓN HORIZONTAL
Capitulo1 LA ASAMBLEA (Introducción)
Charla realizada por Fernando Cardoso en la Asamblea Popular La Llagosta