divendres, 17 de juny del 2011

Comunicat públic dels indignats i indignades de Sabadell

Ahir dijous 16 de juny, des de l’assemblea d’indignats i indignades de Sabadell, es va decidir aixecar l’acampada a la Plaça Doctor Robert a partir del proper dissabte 18 de juny. El present comunicat té la voluntat d’explicar-vos les raons que ens han portat a fer-ho i les noves propostes que tenim per seguir amb la lluita.

Com sabeu, aquesta acampada va néixer el passat 18 de maig amb la intenció d’adherir-nos a una protesta de caràcter internacional: el Moviment 15-M dels indignats i indignades amb l’actual sistema polític, econòmic i social.

En la configuració d’aquest moviment les acampades a les places han jugat un paper central. Han servit per fer conèixer, cohesionar i coordinar a totes aquelles persones que tenien en comú un desig de canvi, com a eina de difusió i amplificació del Moviment, per facilitar que milers de persones de la ciutat hagin pogut mostrar la seva adhesió i suport al moviment (en són exemple les milers de signatures recollides fins el moment) i per tal que els i les ciutadanes recuperèssim l’espai públic com a eina per debatre, reflexionar i actuar en la política, de forma assembleària i participativa.

Després de gairebé un mes considerem que l’acampada a la Plaça Doctor Robert ha aportat tot el que podia al Moviment i creiem oportú redireccionar els esforços que exigeix una estructura com aquesta en altres iniciatives, propostes i estratègies, sempre amb l’objectiu d’enfortir i fer avançar el conjunt del Moviment i les seves propostes.

Així, des del proper dissabte 18 de juny els nostres esforços aniran encaminats a consolidar i extendre el nostre Moviment; arribant als barris, continuant amb les accions, enfortint els llaços amb els diferents col•lectius i entitats, participant de les diferents mobilitzacions que es facin a nivell global i, en definitiva, continuant amb la voluntat d’aglutinar esforços diversos per tal de transformar aquesta societat.

D’altra banda, volem deixar clar que la nostra intenció és mantenir la Plaça com a principal espai de trobada, fent d’ella l’àgora del poble. Així doncs, construirem un punt d’informació fixe. Alhora, les diferents comissions i grups de treball s’hi seguiran reunint periòdicament en ella, i ella serà l’espai on realitzarem cada dijous a les 20h les Assemblees Generals del Moviment.

Finalment, volem acabar aquest comunicat donant les gràcies a tots els veïns indignats i indignades de Sabadell que han mostrat el seu suport, solidaritat i cooperació amb els acampats/des i amb el conjunt del Moviment.

Volem convidar a tots ells a participar de la jornada que estem organitzant per aquest dissabte en la que hi haurà activitats variades durant tot el dia, desmuntarem el campament de forma col•lectiva i que finalitzarà amb una gran festa.

No marxem, ens expandim.
La Revolució és possible.
Juntes ho podem tot.

Assemblea d’indignats i indignades de Sabadell, Juny de 2011.

Diumenge 19 a les 17h tothom a la Plaça de Catalunya!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada