diumenge, 18 de desembre del 2011

Dilluns 19 de desembre




Dia de les Nacions Unides per la Cooperació Sud-Sud
(United Nations Day for South-South Cooperation)









· A 10 del matí:     SABADELL
Un matrimoni de la nostra assemblea necessita ajuda!. Després de presentar la sol·licitud de dació al seu banc, no només no la van voler ni signar sinó q la resposta va ser: "entra en nuestra web e infórmate".
Acció contra aquesta oficina.

Lloc: Pl Espanya
Convoca: PAH Sabadell

 

·    A les 7 de la tarda:RUBÍ
XERRADA “Dret de rebel.lió, autogestió i Cooperativa integral catalana”
Ponent: Enric Duran es va fer conegut per haver aconseguit 492.000 € en crèdits a 39 bancs diferents, i per fer públic que havia repartit tots els diners a diversos moviments socials.

Lloc: Local de la CGT ("Pl. de la Guitarra" Anselm Clavé)

Organitzat: Rubí Indigna’t

ràgil i obsolet. Actualment treballa en diferents alternatives econòmiques i socials, i en una proposta que va més enllà d'un model econòmic: la Cooperativa Integral Catalana. Per crear una nova economia justa, sostenible, transparent, creativa i integral. Donarà una xerrada a Rubí ...T'esperem!ràgil i obsolet. Actualment treballa en diferents alternatives econòmiques i socials, i en una proposta que va més enllà d'un model econòmic: la Cooperativa Integral Catalana. Per crear una nova economia justa, sostenible, transparent, creativa i integral. Donarà una xerrada a Rubí ...T'esperem!el blog alternativo
Llibre: Liquidar la banca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada