dilluns, 26 de desembre del 2011

Dimecres 28 de desembre



·         A les 10 del matí:   SABADELL

Demà, dimecres 28 de desembre convoquem a tothom a les 10h davant la seu d'UNNIM, (Carrer de Gràcia) per un dels afectats que ja té data de desnonament. Ell està jubilat i viu amb el seu fill que ja va ser desnonat, com va avalar la  hipoteca del seu fill ara el volen desnonar a ell per acabar de pagar el deute del seu fill. Volem solucions! Dació i lloguer social! Us hi esperem a totes!

Convoca: PAHiC Sabadell


· Matí: LOCAL
· tots a les 19:00 a les places. A Barcelona: Plaça Catalunya.

28D Hem perdut la innocència

Per això, el 28D, des d’assemblees i grups realitzarem accions autònoma al matí per evidenciar l’evident, denunciant les seves mentides.

Utilitzarem els mitjans de transport públic per penjar llufes i fer performances, transmetent la nostra pèrdua de la innocència i convocant a l’acció conjunta a les places.

Ens reunirem a la tarda a les places per portar i realitzar llufes de totes les grandàries, fent entre tots una bella instal·lació. Perquè no som innocents i ja no creiem les seves mentides!






+ info
convocatoria28d@gmail.comAquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la <!-- document.write( '</' ); document.write( 'span>' ); //-->

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada