dimecres, 14 de març de 2012

Divendres 16 de març·De 10 del matí a 1 del migdia: SABADELL
En els propers mesos UNNIM desnonarà a la Sonia i als seus 3 fills si no ho evitem. La Sonia estarà a la porta de la seu central d UNNIM al carrer Gràcia, 33. Vine a recolzar-la, cada dia de 10h a 13h.
#maiméssoles #juntespodem


[Taller] Memòria i recuperació d’un jardí comunitari
Continuem a L'Estruch fent taller.
EL JARDÍ DE L’AMISTAT
Memòria i recuperació d’un jardí comunitari
Sitesize + Acció cultural metropolitana
TACRES 2012 // Taller de creació a L’ESTRUCH Sabadell

Descripció del taller:
El Jardí de l’Amistat és un taller que es planteja treballar sobre la reconstrucció d’un lloc. Es tracta de recuperar la memòria del que va ser un projecte pioner del naturisme català, i que actualment és un solar abandonat en el barri de Can Rull de Sabadell.
Per tal de recuperar el llegat i el patrimoni d’aquesta iniciativa liderada pel naturista Llum de la Selva, que hores d’ara encara resta invisible per la ciutat, ens proposem iniciar un procés per desvetllar la història, la cultura i els sabers d’aquest Jardí de la mà de persones properes a l’experiència. La finalitat d’aquest treball es posar en context aquest passat tan ric i fer-ho mitjançant la projecció d’un jardí comunitari. Per dur a terme la iniciativa indagarem en el passat i present de les xarxes locals, la tradició llibertaria i naturista a Sabadell, les tipologies de jardins comunitaris i l’acció cooperativa que es pot desplegar per iniciar la reconstrucció sobre el terreny del Jardí de l’Amistat.
A les sessions de taller conduïdes per Sitesize i Acció cultural metropolitana, rastrejarem en les metodologies i les intuïcions que revelen els imaginaris ocults. I posarem en marxa un procés participat sobre la construcció col·lectiva d’aquest espai de la ciutat, des de la escriptura emocional i el sentit pràctic d’autopossessió autònoma del llocs.
Crònica 13

Animeu-vos!! envieu-nos info pel bloc, veniu a les trobades, quedem per compartir una estona i dialogar...


· A les 6 de la tarda: BARCELONA
Cara a cara entre economia convencional i economia crítica
Joan Tugores ens introduirà a l'evolució del sistema financer i el cara a cara el protagonitzaran Miren Etxezarreta del Seminari Taifa i Hèctor Robelló de l'Institut d'Estudis Financers. Aquesta jornada que ens aproxima al funcionament del model de finances actual estarà moderada per en Marc Vidal, cap de la secció internacional del diari Ara.
SETEM Catalunya, juntament amb Altraitàlia, Fets i Justícia i Pau, proposem un cicle de sis sessions al febrer i març per debatre entre totes els problemes i les solucions que es plantegen al voltant del model financer actual.
Lloc: c/ Sant Pere més Alt, 25. Barcelona. Centre Sant Pere Apòstol· A les 7 de la tarda: SABADELL

XERRADA DEBAT SOBRE LA CRISI:
ANÀLISI I ALTERNATIVES
amb el professor ARCADI OLIVERES (President de Justícia i Pau)

Lloc: Auditori del Centre Cívic de Sant Oleguer
Adreça: C/ Sol i Padrís, 93. Sabadell
Organitza: Associacions veïnals de Sol i Padrís, Eixample, Covadonga, Rambla-Centre i Creuta· A 2quarts de 8 de la tarda: SABADELL

El Vallès en lluita per una sanitat pública i de qualitat
Ponents: Antoni Barberà Oruña (Metge internista, ciutadà i secretari de Dempeus per la Sanitat Pública)

Lloc: Rambla, 69. Sabadell. Casal Pere Quart
Organitza: Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Vallès Occidental· A les 8 de la tarda:SABADELL

Assemblea General 15m
Lloc: Ateneu Llibertari
Adreça: Passatge Edgardo Ricetii,18 , la porta de l'esquerra.
acampada sbd

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada