dimecres, 28 de març del 2012

Premsa AcampadaBCN 
prensa.acampadabcn@gmail.com


Mitjans ciutadans i alternatius cobriran la vaga del 29m.
El 29m tu ets el medi.


Barcelona, 27 de març de 2012. - La vaga general #29m, podrà ser seguida a Barcelona a través de mitjans alternatius, aquells que estan al marge dels interessos de les grans corporacions mediàtiques, la #agencia29, així com per comunicacions del 15M de Catalunya i altres mitjans ciutadans. Les ciutadanes o ciutadans que vulguin participar en la comunicació de la vaga, podran col·laborar amb aquests mitjans o reportar directament la seva realitat a través d'algunes xarxes o plataformes de periodisme ciutadà que s'expliquen a continuació.




# Agencia29___________________

http://29-s.net/



La Agència29 va néixer l'any 2010 per explicar la vaga general del 29 de setembre d'aquell any, un any i mig després torna a sortir al carrer per seguir difonent les mobilitzacions.

Mitjans de comunicació independents, alternatius i horitzontals dels Països Catalans s'han unit per crear aquest centre d'informació amb l'objectiu de visibilitzar totes les accions que succeeixin al llarg de la jornada de vaga.

El treball d'aquesta agència serà recollir la informació que es generi en els piquets, a les empreses, en les diferents accions descentralitzades i les mobilitzacions que s'organitzin contra la reforma laboral i les retallades en la pròxima convocatòria de vaga general el 29 de març de aquest any.


És per això que han creat el portal web http://29-s.net/

A més, han obert una adreça de correu info@agencia29.net i habilitat dos telèfons (674408031 / 674400307) perquè se'ls pugui informar de tot el que succeeixi durant les 24 hores de la vaga.


Els mitjans que participen en la Agència29 són:

Okupem les ones-la Tele,
Llibertat.cat,
Diari Catalunya,
15mbcn.tv,
La Haine,
Setmanari de Comunicació La Directa,
Ràdio Bronka,
Diagonal,
L'Accent,
Kaosenlared.


Aquests mitjans faran un seguiment conjunt de la jornada. A més de difondre a través del web, teletips, notícies i fotografies de tot el que passi les 24 hores del dia de vaga, les ràdios lliures emetran en directe per les ones totes les notícies que es vagin recollint. Ho faran a través de les freqüències 91.4 i 104.5 de la FM a la ciutat de Barcelona, ​​i en altres dials per concretar a ràdios lliures de diversos municipis. El telèfon de participació en directe serà el 933.177.366.


Per a això fan una crida a la participació ciutadana per poder difondre informació veraç, de primera mà i segura sobre tot el que succeeixi al llarg de la jornada a les empreses i les grans indústries, als centres educatius i sanitaris, als pobles i barris , a les cases, llars i a tot arreu on hi hagi protestes. Per arribar a tot arreu gràcies a la participació col·laborativa en aquest projecte informatiu.



Peoplewitness_________________

http://peoplewitness.wordpress.com/


Peoplewitness és una xarxa de testimonis amb telèfons 3G dirigits a un mateix canal de streaming amb la idea de transmetre un esdeveniment, un projecte informatiu, un seguiment, assemblees, grups d'acció, etc.


Qualsevol persona amb un mòbil 3G o un ordinador connectat a Internet que disposi de càmera pot gravar les mobilitzacions o protestes i reportar el que està vivint durant les protestes.

Un canal de televisió online mostrarà els diferents streamings de la gent
http://www.livestream.com/peoplewitness


+ Info
Com realitzar streaming en peoplewitness:
http://peoplewitness.pbworks.com/w/page/49299331/C%C3%B3mo%20realizar%20streamming
Sobre el projecte # peoplewitness http://peoplewitness.wordpress.com/





Crowdmap de la #vaga29m______________

https://vaga29m.crowdmap.com



Amb l'objectiu que tothom pugui reportar com està vivint la vaga, s'ha creat una eina anomenada 'crowdmap' ('mapa de la gent') de la vaga. Aquesta web recollirà els missatges, vídeos, enllaços i imatges que enviïs a través d'aquest formulari: https://vaga29m.crowdmap.com/reports/submit/ ubicant-los sobre un mapa. D'aquesta manera el reporti enviat apareixerà al costat d'altres enviats per la gent.


+ Info 
https://vaga29m.crowdmap.com
Aquí es pot trobar més informació sobre com funciona: https://vaga29m.crowdmap.com/page/index/1





Comunicacions del # 15M____________________


Comissions de comunicació de la # acampadabcn i # 15Mbcn treballaran en la comunicació de la vaga a través dels seus canals habituals. A través del web de Acampadabcn http://acampadadebarcelona.org/ es pot accedir als blogs i canals de comunicació de barris, comissions i grups de treball del 15M. Per al públic internacional de parla anglesa, la vaga es podrà seguir en anglès a través del
twitter @ acampadabcn_int
i el canal Livestream http://www.livestream.com/ICBcn


El # 29m nosaltres som el medi. # BEtheMedia, es tu el medi!!




Materials per a la difusió___________________



cartells per imprimir, octavetes ...
http://vagadel99.wordpress.com/materials-per-a-descarregar/
Bloc:
http://vagadel99.wordpress.com

@ Vagadel99% @ _huelgadel99%

Mapa de piquets i columnes

MAPA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada