divendres, 16 de març de 2012

nou!!!!!!!

Lletres indignades  /  Històric >>>>> 15 de març

[Publicació] ¡REBELAOS! PUBLICACIÓN POR LA AUTOGESTIÓN
Publicación de distribución masiva para la transformación social
Després de tants dies d'esforç i il·lusió, per fi ha arribat el 15 de març. Avui les publicacions estan al carrer, els nodes de distribució estan en plena efervescència, la xarxa de comunicació s’estén sense fre,. Milers de persones estan participant de tot aquest procés.
Ara estem a tot arreu: al carrer, al transport públic, a les oficines de l'INEM, a les botigues, als centres socials, a les cases, als parcs, a l'aire i a la xarxa...
Això no ha fet més que començar i seguirem amb força tots els projectes que comencen.


Pròximament trobaràs altres idiomes com portuguès, francès, anglès, i tots aquells que siguem capaces entre totes de traduir.
Si vols participar en la traducció de continguts pots escriure a info@rebelaos.net
T’animem  a  venir a la trobada que farem per conèixer en  profunditat els objectius de  Rebel·leu-vos! i seguir  en el camí per a l'autogestió les nostres vides.

Ens  trobem el 18 de març, a les 11 hores a  Aurea Social C/Sardenya 261-263 Barcelona. Estarem  matí i tarda! Hi haurà dinar popular en el descans del migdia.
Totes  som afinitat rebel. Seguim!

Col·lectiu  Afinitat Rebel http://www.autogestionaos.net

esperem que  estigui operativa a partir de les 21.00 hores. N'informarem més en detall en un proper missatge.Històric >>>>> 10 de març

[FOTOS] Manifestació Tot el Vallès Occidental amb Badia!!! 10-03-12
fotos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada