dijous, 16 de febrer del 2012

Cap de setmana 18-19 de febrer




· des del dissabte 18 a les 10:30h
fins a les 23:30h del diumenge 19:
TERRASSA

CARNAVAL ANONIMO
Lloc: Terrassa Respón, C/ Societat, Nº 6, TERRASSA

Organitza: Terrassa Respon, Botiga Ecologica y ecoaldea junto a la Cooperativa Integral, Kafeta, Globalchange, Freelance system, Horno ecologico y otros proyectos sociales en formación.. como por ejemplo el de Imagen que aportara exposición de fotos sociales...).





SANT CUGAT DEL VALLÈS

La 4º Repera, punt de trobada entre pagesos i grups de consum



Detectar les necessitats i els problemes col·lectius i començar a dibuixar-ne les solucions
El programa d'aquesta nova edició, inclou la fira agroecològica, sessions informatives i grups de treball sobre el Segell participatiu i una reunió per pensar entre tots i totes el futur de la Repera.
A més a més, hi haurà espais d'interrelació entre cooperatives i productors/ores i es presentarà un tríptic que han elaborat per difondre les idees bàsiques de l'agroecologia. I quan arribi la nit: sopar de germanor i carnaval agroecològic!
Diumenge 19 deixaran espai per a la reflexió; amb la proposta "Cafè del món" intentaran reinventar i repensar la Repera en un procés col·lectiu.
Amb la plena convicció de que "tot està per fer i tot és possible", la Repera fa una crida a tothom interessat en el consum crític, agroecològic i de proximitat per aplegar esforços per construir plegats alternatives reals.

http://sudakato​po.wordpress.co​m/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada