dilluns, 13 de febrer del 2012

Dimecres 15 de febrer



·         A les 7  de la tarda:   BARCELONA

Contra l'estafa de la Caixa a més de 700.000 persones jubilades
En motiu de la estafa que ha comès la Caixa, en les participacions preferents de la Caixa, deute subordinada perpetua de la Caixa i altres productes tòxics (participacions preferents d'empreses), un grup d’afectades/tats, us proposem anar al Caixa Fòrum a expressar la nostra indignació i deixa’ls-hi ben clar que seguirem lluitant fins aconseguir el que ens han robat, però no amb altres actius tòxics, volem els diners en efectiu i ja.

El dia 15 febrer a les 19h , hi ha una inauguració d'una exposició a Caixa Fòrum, hi seran autoritats de la caixa i els mitjans de comunicació.

La Caixa ha aprofitat la confiança i fidelitat de la majoria de gent i sobre tot les persones jubilades (700.000 persones que se sàpiga fins ara).

La propaganda que ens han venut sempre ha sigut: "catalanisme" confiança, amb el personal responsable que està al front de cada oficina, director/a, ajuda social i sobre tot que mai ens pot passar res sota la estrella de la Caixa.

 Us adjunto el link de la convocatòria, és molt important que feu difusió a tothom, la resposta que han donat de signar una altra opció, és igual de estafa però a 10 anys, ho han fet al veure que la gent és començava a indignar i organitzar, sortint al carrer, davant de la caixa, i no volen soroll, per aquest motiu crec que la pressió nostra és vital, trencar el pensament de que no és pot fer res, hi tant que és pot fer.

Tots i totes juntes podem!!  Ànims i a per totes!!
Lloc: Caixa Fòrum
Organitza: Afectados Participaciones Preferentes Caixa

facebook
http://nomaspreferentes.blogspot.com/
TV3 afectados preferentes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada