diumenge, 19 de febrer del 2012

Dimarts 21 de febrer



Ajornat fins març!!!!!!!!!!

· A la 1 de la tarda:
SANTA COLOMA DE GRAMENET

Intent de desnonament
Lloc: Pasaje Tarragona, 2 (Les Oliveres)
Entitat: Catalunya Caixaafectados por la hipoteca

Ajornat fins març!!!!!!!!!!


· De 2quarts a 3quarts de 2 de la tarda: BARBERÀ DEL VALLÈS

Dimarts Groc
1r Anar tota la comunitat educativa de color groc.
2n Concentració a plaça del Mil·lenari, al costat de l’institut, demanant un PROU a les retallades i un SÍ a l’educació pública de qualitat.

Des de l’Institut La Romànica de Barberà del Vallès, volem informar-vos de les nostres inquietuds i les actuacions que estem portant a terme, arran de les retallades que afecten i poden afectar la nostra tasca educativa.
Tant el professorat com el personal laboral del nostre centre estem francament preocupats per la situació que estem patint, en la que es posa en perill el poder seguir treballant per un ensenyament públic de qualitat.
El nostre objectiu és informar i fer partícips tota la comunitat educativa (alumnat i famílies) i també la resta de centres del nostre entorn i tota la ciutadania en general, sobre què està passant i quines són les seves conseqüències a curt i a llarg termini, ja que tots i totes som responsable de l’educació dels nostres fill@s.
Des del centre estem portant a terme assemblees de professorat i hem creat comissions de treball per tal de defendre tot el que els darrers anys s’ha aconseguit. Per tal de defendre i reivindicar el dret a rebre una educació de pública de qualitat hem engegat dues accions:
Una primera iniciativa són els dimarts grocs, que es basa en anar tota la comunitat educativa de color groc. Aquesta acció pretén, de forma simbòlica, la presa de consciència i d’unitat de tota la comunitat educativa enfront un problema que és de tots i de totes.
Una segona iniciativa, ja de caire reivindicatiu, serà la que iniciarem el proper dimarts 14 de febrer, i que es repetirà cada dimarts, en la qual tot l’alumnat, professorat, personal del centre, famílies i ciutadania que així ho vulgui, serem de les 13:30 a 13:45 hores a la plaça del Mil·lenari, al costat de l’institut, demanant un PROU a les retallades i un SÍ a l’educació pública de qualitat.
Qui ho desitgi, també pot seguir les accions que es vagin duent a terme a través de la pàgina web del centre: http://
www.institutlaromanica.org



Atenció!!!! S'ha ajornat pel dimarts que bé dia 28!!!!

· A les 7 de la tarda: SABADELL

Conclusiones y alternativas
Curso de economia crítica
Lloc: Associació Veïnal de Torreguitart (Av. de l’Alcalde Moix 22 – a prop de la plaça d’Espanya)
Organitza: AAVV Torreguitart






Atenció!!!! S'ha ajornat pel dimarts que bé dia 28!!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada